Російський чиновник розповів казку про приїзд західних бізнесменів на форум до Петербурга «у перуках, масках та плащах»

Віце-президент Російського союзу промисловців та підприємців Сергій Красильников запевнив, що економічний форум у Санкт-Петербурзі не був провальним, його відвідали «багато керівників західних компаній». Але таємно.

Про це він заявив в інтерв’ю пропагандистському ресурсу «РІА Новості». «Відкрию секрет, багато керівників західних компаній, незважаючи на всі заборони, приїхали все-таки на Петербурзький міжнародний економічний форум, але поводилися там вкрай обережно, обачно», – сказав Красильников.

«Такої міри, що для того, щоб їх ніхто не помітив і не впізнав, вони вдавалися до маскування – перуки, маски, плащі. Щоб дядечко Сем не погрозив їм через океан пальцем, західний бізнес воліє наразі діяти в росії тихо, особливо не афішуючи своєї діяльності», – стверджує Красильников.

При цьому одночасно він назвав повернення західних компаній «найгіршим сценарієм» для росії.

Нагадаємо, цьогоріч на петербурзькому форумі «іноземними гостями» були заявлені радикальні ісламісти руху Талібан з Афганістану. Ще туди приїхали представники терористичних угруповань «ЛНР» і «ДНР».

Інший гість, президент Казахстану, під час форуму відмовився визнавати псевдореспубліки «ЛДНР», як і інші квазідержавні утворення, створені росією.