У невизнаному Придністров’ї росіяни агітують підписувати контракти з армією РФ – розвідка

У невизнаному Придністровʼї росіяни почали агітувати, щоб чоловіки підписували контракти зі збройними силами Російської Федерації.

Оголошення про набір публікують в усіх ЗМІ, розповсюджують через поштові скриньки й розміщують у місцях загального користування, повідомляє Головне управління розвідки МО в Telegram.

За даними розвідки, якщо чоловіки звертаються до центрів зайнятості, то їм насамперед пропонують військову службу за контрактом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін може запровадити воєнний стан в РФ і розв’язати війну в Придністров’ї розвідка США

“На виробничих і сільськогосподарських підприємствах проводять збори, на яких представники пунктів відбору працівників агітують до проходження військової служби за контрактом. Для цього ж тиснуть на військовослужбовців строкової служби”, ідеться в повідомленні.

Також тираспольський районний військовий комісаріат розпочав призов на військову службу громадян, які закінчили військову кафедру вищого нвачального закладу і були зараховані в запас з присвоєнням офіцерського звання, додають у розвідці.

Втрати російських окупантів в Україні 30 червня становлять 35,6 тис. осіб. Ще 150 окупантів поповнили лави “200-х” 29 червня. Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському напрямку.

Молдова на тлі російських погроз може попросити Україну розв’язати питання щодо невизнаного Придністров’я. Кишинів не має боєздатної армії.