“Герой” РФ і “права рука” Шойгу: показали ще одного генерала-злочинця

Виявили ще одного воєнного злочинця Росії, який убиває мирних жителів України.

Генерал Дмитро Булгаков бере участь у плануванні та здійсненні військових операцій на території України. Про це повідомляє war-info.com.

Булгаков заступник міністра оборони Російської Федерації. Один з керівників плану широкомасштабної військової агресії проти України у 2014 та 2022 роках. За наказом Сергія Шойгу у лютому 2014 року прибув на територію Криму. Погрозами, умовляннями та підкупом схиляв військовослужбовців ЗСУ до держзради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівняє Україну із землею: показали командувача ракетних військ РФ

Закічнив Вольське вище військове училище тилу (1972-1976); військову академію тилу та транспорту (1982-1984); військову академію генерального штабу збройних сил Росії (1994-1996).

Окупант одружений. Має двох дочок.

У Росії загарбника вважають героєм країни-агресорки. Він заслужений військовий фахівець і заслужений діяч науки РФ. Має десятки орденів “За досягнення перед батьківщиною”.

Річний дохід окупанта за 2019 рік 15,24 млн руб.

Генерал-лейтенант Сергій Севрюков бере участь у плануванні та здійсненні воєнних операцій на території України. Воєнний злочинець обвішаний медалями “За заслуги перед Батьківщиною” IV ступеня з мечами; “За бойові відмінності”; “За відмінність у військовій службі” III, II, I ступеня; “За зміцнення бойової співдружності”; “За повернення Криму” та ін.