Відео: в окупованому Бердянську прогриміли вибухи

Ввечері 28 червня у тимчасово окупованому Бердянську прогриміли два гучних вибухи.

Про це повідомляється у місцевому Telegram-каналі.

Повідомляється про два вибухи поспіль, у місцевому порту піднімається стовп диму.

«Судячи з того звідки йде дим і те, що попереджень про розмінування від окупантів не було, цілком ймовірно, що це щось «незаплановане». З’ясовуємо подробиці», – пише паблік «Бердянськ Зараз».

Тим часом російська окупаційна адміністрація Бердянська повідомляє про вибух у порту міста, припускаючи можливість «теракту».

«У Бердянську в порту дуже багато заміновано… Я поки не маю інформації, тому що вибух стався нещодавно… Зрозуміло, що не можна виключати і теракту, але я не кажу, що це так, тому що я не знаю, що там трапилося», – зазначив так званий «член головної ради військово-цивільної адміністрації» російських окупантів у Бердянську Володимир Рогов.

Він також стверджує, що нещодавно українські партизани в місті підірвали трансформаторну підстанцію. Перед цим росіяни твердили, що підстанція вибухнула через «коротке замикання».

Нагадаємо, сьогодні рашисти випустили 6 ракет «Калібр» по Дніпру, частину з них вдалося збити. Є постраждалі.

У понеділок, 27 червня, рашисти атакували з бомбардувальників Ту-22М3 місто Кременчук на Полтавщині. Дві ракети Х-22 влучили у торговельно-розважальний центр «Амстор», де на той момент перебували понад 1000 осіб.

За останніми даними, внаслідок атаки загинули 20, постраждали 59 осіб. ТРЦ повністю згорів. Рятувальники продовжують розбирати завали, кількість жертв може зрости.

У Міноборони рф визнали обстріл Кременчука, але заперечили причетність ракет до пожежі у ТРЦ і загибелі цивільних людей.