Каменських захопила щемливою піснею про повернення додому: “Мурахи по шкірі”

Артистка Настя Каменських випустила англомовну пісню Back Home. Присвятила її українським переселенцям, які вимушено покинули домівки через російську агресію.

Зазначила, що цей трек ще одне “нагадування про те, що нам є за що боротися”. Музичною прем’єрою поділилася в Instagram.

“Back Home – це пісня, яка зараз близька мільйонам українців, що змушені були покинути свій дім і поїхати в іншу область або навіть іншу країну. Але хоч нам і болить від розлуки зі звичним життям, з близькими, будинком, роботою, спокійними ранками з кавою на своїй кухні та всім тим, що залишилось “до”, написала Каменских.

Співачка додала, що зараз всі ми боремося за мир і свободу, за щастя і спокій в душі, за рідні міста, за близьких і друзів, яких обіймемо після перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ми з України” українські зірки підняли прапори й заспівали хіт 2022 року

“Ми все це обов’язково повернемо”, наголосила вона.

Прихильники в коментарях висловили захоплення від музичної новинки:

“До сліз. Я дуже хочу, щоб все нормалізувалося”, “Неймовірно”, “Як завжди, мурахи по шкірі”, “Дуже гарно. З цього моменту стоїть у мене на повторі”, “Дуже зворушлива пісня, чуттєве виконання до сліз”.

У травні Каменських презентувала нову пісню про російську агресію проти України. Співачка випустила чуттєвий сингл You crying про трагедію в Україні та закликала українців боротися за незалежність і щастя нації.