Окупанти за допомогою авіації знищують усі дороги до Лисичанська

російські окупанти нищать з гелікоптерів дороги та мости, що ведуть до Лисичанська (Луганська область). Вантажівкою до міста вже не проїхати.

«Орки нанесли авіаудари на під‘їзді до Лисичанська. Пошкоджено міст, проїхати ним тепер зможе тільки легковий транспорт, вантажівка до міста не проїде», – написав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Нагадаємо, також голова Луганської ОВА повідомляв, що українським захисникам вдалося відбити атаку на Лисичанськ.

Читайте також

20 червня Збройні сили України вдарили ракетами по захоплених у 2014 році росією бурових установках АТ «Чорноморнафтогаз», які ще називають «вишки Бойка».

ЗСУ знищили платформи, оскільки за останні 8 років росіяни перетворили їх на своєрідні військові бази з протиповітряною обороною, гарнізонами і радіолокаційною розвідкою.

Крім того, 17 червня Військово-морські Сили ЗСУ американськими протикорабельними ракетами Harpoon вразили у Чорному морі російський буксир «Васілій Бех», що перевозив військових та озброєння на український острів Зміїний. Зокрема, на борту судна перебували зенітні ракетні комплекси «Тор».

Внаслідок удару, було вражено 70% екіпажу буксиру. Доля решти – невідома. Згодом «Васілій Бех» затонув.

Раніше Олег Жданов зазначив, що американські реактивні системи залпового вогню М270 MLRS і M142 HIMARS, які передали Україні, слід використати для пошкодження або знищення Кримського мосту.