Українські партизани продовжують спротив на захоплених ворогом територіях

Російський ворог завдав авіаційного удару по позиціях українських військ у районі населеного пункту Біла Криниця на Херсонщині.

Наша авіація на відповідних ділянках вдарила по скупченнях росіян у відповідь, повідомили вранці 24 червня у Генеральному штабі Збройних сил України.

“На Південнобузькому напрямку противник активних дій не вів. Обороняється та намагається проводити контрбатарейну боротьбу”, – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські аналітики розповіли про ситуацію на Луганщині

Українські партизани продовжують спротив на тимчасово захоплених територіях. Тотальний спротив українців триває.

У Херсонській області партизани перешкоджають терористам у встановленні окупаційного режиму. ЗСУ також “тиснуть” на росіян під Херсоном.

Наприкінці березня бійці ЗСУ перейшли в контрнаступ. Увечері 1 червня стало відомо, що на Херсонщині зі сторони Дніпропетровської області Збройні сили України звільнили понад 20 населених пунктів. ЗСУ продовжують іти вперед, звільняючи окупований регіон.

У середу, 22 червня, під Херсоном загорівся склад боєприпасів російських окупантів. Він розміщений у селі Киселівка Чорнобаївського району. Оприлюднили фото та відео пожежі. За словами місцевих жителів, пожежа на складі сталася після влучань снарядів. Очевидці пишуть про удар українських військових. Однак офіційної інформації, яка б підтверджувала це, поки що немає.