ЗСУ знайшли і розбили дві групи ворожих диверсантів на Донбасі: “залишки” втекли

Збройні сили України продовжують вибивати ворога з Донбасу.

Задіяні ворогом диверсійно-розвідувальні групи українські воїни виявили та розбили. “Залишки” ДРГ противника у паніці втекли. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Facebook.

Противник стріляв із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії неподалік Лисичанська, Сіверськодонецька, Білої Гори, Вовчоярівки, Спірного та Берестового. Завдав авіаційних ударів по Лисичанську і Борівському. Тривають бої за Сіверськодонецьк.

Окупанти вели наступ у районі Мирної Долини. Бойові дії тривають. ЗСУ зупинили наступ загарбників у районі Борівського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські аналітики розповіли про ситуацію на Луганщині

На Слов’янському напрямку із артилерії ворог обстрілює цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Богородичне, Краснопілля, Курулька, Червоне, Рідне та Червона Поляна.

На Бахмутському напрямку окупанти обстріляли позиції наших військ із артилерії неподалік Миколаївки, Берестового та Новолуганського.

На Новопавлівському напрямку ворог обстріляв Антонівку, Вугледар та Золоту Ниву.

На Авдіївському, Курахівському та Запорізькому напрямках активних бойових дій противник не вів. Обстрілював наші війська в районах Авдіївки, Уманського, Веселого, Новобахмутівки, Гуляйпільського, Білогір’я та Староукраїнки.

В рамках логістичного забезпечення окупанти намагаються розмінувати акваторію морського порту Бердянськ.

Українські захисники зупинили наступ російських окупантів у напрямку південної околиці Лисичанська та завдали ворогу втрат. Росіяни були змушені відступити. Для поновлення наступу ворог стягує резерви.

Окупанти активізували зусилля з перекриття українських ліній зв’язку на трасі Т1302 Бахмут − Лисичанськ для підтримки своїх операцій у напрямку Лисичанська.