Ворог в агонії – українські військові знищили понад 40 окупантів і дві гармати

Українські військові на півдні знищили 44 російських загарбників, дві гармати – “Гіацинт-Б” та “Мста-Б”, декілька одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Нашою авіацією по ворожих позиціях нанесено п’ять ударів, повідомляє ОК “Південь”.

Ворог тисне психологічно, обстрілюючи ракетами школи та лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія готує “референдуми” на півдні. Відома дата

“Влучання ракет в такі соціальні об’єкти, як лікарня, дитяча спортивна школа й стадіон це докази відчайдушної ворожої агонії. А влучне знищення ракет нашими силами ППО красномовне підтвердження, на чиєму боці правда”, – переконані українські воїни.

Українські партизани продовжують спротив на Херсонщині.

На Миколаївському напрямку ворог намагається прикривати своїх артилерією. “Але задуми противника досить очевидні і отримують адекватну відповідь”, – наголосили в штабі.

Існує загроза ракетного удару з моря. Вороже угруповання складається з екіпажів чотирьох ракетних і трьох великих десантних кораблів.

Також ймовірні удари з тимчасово окупованих територій Криму, і Херсонщини, а також застосування ворожої стратегічної авіації.

23 червня українські захисники розбили російську диверсійно-розвідувальну групу, яка на півночі Херсонщини намагалася проникнути в тил наших військ.

На світанку українські гелікоптери нанесли удар по командно-спостережному пункту окупантів і скупченню їхньої військової техніки.

Вночі знищили дев’ять російських окупантів, самохідну гаубицю “Мста-С” і легкий багатоцільовий транспортер-тягач.