Загарбники нажахані спротивом на окупованих територіях. Арештовують людей

На тимчасово захоплених територяіх росіяни не відчувають підтримки серед місцевого населення.

Окрім цього, окупанти бояться масового спротиву українців, тому проводять незаконні обшуки та затримують людей. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні в Facebook.

На Південнобузькому напрямку противник активних дій не проводив. Росіяни обстрілювали цивільну інфраструктуру із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Добрянка, Миколаївка і Трудолюбівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони Великої Британії показало нову карту бойових дій в Україні: що змінилося на фронті

Ворог завдав авіаудару по позиціях наших військ неподалік Князівки. З метою виявлення змін в положенні наших підрозділів та коригування вогню вів повітряну розвідку за допомогою безпілотного літального апарату.

В акваторії Чорного та Азовського морів корабельне угруповання ворога намагається підтримувати сприятливий оперативний режим. У готовності до завдання ракетних ударів по об’єктах на території України утримуються п’ять носіїв високоточної зброї.

Українські підрозділи продовжують виконання ракетно-артилерійських вогневих завдань на визначених напрямках та б’ють окупантів у ближніх боях.

Російські диверсійно-розвідувальні групи намагалися проникнути в тил Збройних сил України у Херсонській області. Захисники зустріли їх вогнем. Повітряні сили на гелікоптерах знищили командно-спостережний пункт росіян та скупчення техніки.