Лідер “Бумбоксу” назвав своє головне завдання на війні

Фронтмен гурту “Бумбокс” 42-річний Андрій Хливнюк зізнався, що його головне завдання – не воювати.

Ще в лютому музикант вступив до лав тероборони Києва. Однак за чотири місяці російської агресії Хливнюк встиг побувати і в гарячих точках, і в деокупованих містах. Про свою місію на війні артист розповів в інтерв’ю “Зірковому шляху”.

У перші тижні війни Хливнюк підсилював патрульну поліцію Києва. Зараз же став водієм, кулеметником і “замом по тилу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закордонне волонтерство Руслани закінчилося гіпсом

“Завдання моє це забезпечити тих людей, які теж виконують наказ, але які не мають такої кількості людей, що їм довіряють, такої кількості зв’язків, такої кількості грошей, щоб забезпечити автомобілями, аптечками, пальним, набоями, різними речами”, поділився лідер “Бумбоксу”.

“Зам по тилу. І я не один. Сам би я не впорався. Є люди, які набагато крутіші, ніж я”, додав Хливнюк.

Зазначив, що без волонтерів, які допомагають з-за кордону, був би безсилий, адже саме вони закуповують гуманітарне та військове спорядження для українських бійців.

“Я пишаюся десятками тисяч людей наших. Хлопцями й дівчатами, які воюють перш за все. Але не менше я пишаюсь тими, хто забезпечує нас всім необхідним. І вони страждають там через те, що ми їм говоримо: “Сидіть у Польщі, не лізьте сюди”. Вони кажуть: “Ми хочемо додому”. “Ну а хто буде займатись тим, чим ви займаєтесь там? Хто буде гоцати по всіх цих барахолках, хто буде все це шукати, везти, слати?” емоційно висловився артист.

Соліст гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк у формі показав танцювальні вміння. На відео музикант танцював і виконував, трохи забувши слова, хіт гурту Arabesque Midnight Dancer.