У столиці спіймали російських диверсантів

В Україні досі діє агентурна мережа окупанта.

В столиці затримали низку диверсантів. Про це повідомив під час брифінгу 23 червня заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов, повідомляє Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали росіянина, який переховувався та зберігав зброю

“У Києві затримали двох громадян України, у яких виявили фото залізничної інфраструктури столиці. У Шевченківському районі затримали жінку, у якої були фото блокпостів. У Дніпровському районі затримали чоловіка, якого підозрюють у співпраці з бойовиками так званих ЛДНР”, сказав Громов.

В Генштабі запевняють, що Росія не відмовляється від своїх планів захоплення території України та зриву постачання озброєння. Однак Сили оборони України діють єдино та злагоджено.

Нещодавно в Сумській області поліцейські затримали місцевого мешканця, якій фарбою на дверях та вікнах свого помешкання намалював пропагандистські символи Z та V, та ще й виправдовував дії російського агресора.

Контррозвідка Служби безпеки України затримала російського агента, який розвідував позиції Збройних сил поблизу кордону з Росією. Жителя Сум викрили за фактом державної зради, скоєної в умовах воєнного стану.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну правоохоронці викрили 88 ворожих диверсійно-розвідувальних груп. Всього затримали майже 800 диверсантів. Російська агентура досі веде партизанську війну. Вони збирають інформацію і можуть коригувати вогонь.