Окупанти довели до самогубства відомого херсонського поліцейського

Викрадений росіянами колишній керівник служби громадської безпеки Головного управління Нацполіції України в Херсонській області Олег Худяков наклав на себе руки. Євромайданівці його згадували як єдиного пристойного поліцейського в місті.

Як повідомило херсонське видання «Мост», Худяков наклав на себе руки після викрадення російськими загарбниками. Ймовірно, його примушували до співпраці, але він на це не пішов.

За фактом смерті Олега Худякова поліцією розпочато кримінальне провадження, будуть з’ясовувати обставини його смерті.

Люди, які брали участь в громадському житті Херсона, а також херсонські журналісти, дуже добре знають Худякова. Як згадує у Фейсбуці заступник голови Херсонської районної ради Станіслав Трошин, що нині перебуває на території, підконтрольній ЗСУ, в Херсоні під час Євромайдану був «один нормальний представник МВС» – Худяков. Єдиний з всієї системи, хто наважився, незважаючи на позицію керівництва обласного МВС, прийти до Трошина після побиття того в під’їзді і назвати речі своїми іменами: «ці виродки колись за це заплатять».

Читайте також

18 червня у тимчасово окупованому Херсоні підірвали автомобіль Audi. За кермом був начальник колонії №90 Євген Соболєв, який співпрацює з окупаційною владою.

14 червня у тимчасово окупованому Херсоні біля будівлі обладміністрації підірвали службовий автомобіль «голови» окупаційної адміністрації Херсонської області Володимира Сальдо.

А на початку червня у тимчасово окупованому Херсоні стався вибух біля окупаційної адміністрації, внаслідок інциденту є постраждалий.