Втрати шалені: росіяни вже тиждень не можуть укомплектувати бригаду “козаків”

У зв’язку з величезними втратами серед особового складу в Росії продовжують здійснювати набір громадян для участі в “спеціальній військовій операції”.

Але охочих з кожним разом все менше. Про це написав журналіст Роман Цимбалюк у Telegram.

У пункті постійної дислокації 69-ї окремої козацької бригади прикриття військової частини № 61424 у Бабстово вже понад тиждень триває комплектування батальйону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Підмосков’ї санаторії переповнені пораненими військовими РФ – десятки порізали собі вени

Відповідно до задуму, новоприбулих військовослужбовців мали відразу після набору відправити на підготовку до Ростовської області. Після чого посилити за їхній рахунок наявні на території України сили.

“Однак на даний момент батальйон вдалося укомплектувати особовим складом всього на 1%. Тому всі подальші плани під великим питанням, а на людей, причетних до набору, чекає “мотивуюча розмова” з командуванням”, – написав Цимбалюк.

Військовослужбовці РФ відговорюють всіх знайомих та родичів йти на військову службу, рекомендують взагалі не з’являтися у пункти відбору та не відповідати на дзвінки з незнайомих номерів.

Вищим керівництвом Центрального військового округу поставлено завдання відібрати 990 осіб для проходження служби у військових частинах округу. Мобілізація робиться з метою відновлення втрат серед особового складу під час “спеціальної військової операції” на території України.