Окупанти знову вгатили по Харкову й області: серед жертв є діти

Минулої ночі російські окупанти продовжували чинити терор та обстрілювати цивільну інфраструктуру в Харкові й області.

У Чугуївському районі маємо сімох поранених цивільних, зокрема двоє дітей, повідомив 23 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“У Харкові вчора близько 23:00 були обстріли Індустріального району. Там сталася пожежа на складських приміщеннях. Попередньо, ніхто не постраждав. Також вночі окупанти обстріляли місто Дергачі, де частково зруйнували офісну будівлю”, ідеться в повідомленні.

У Чугуївському районі вночі росіяни обстріляли селище Печеніги. Пошкоджено приватне підприємство, де сталася пожежа. Обстріли продовжилися і зранку, унаслідок чого залишилися зруйновані приватні будинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні запрацювала онлайн-мапа руйнувань: для чого потрібна

“На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку російські окупанти намагаються не допустити виходу Збройних сил України в тил російського угруповання, що діє на Слов’янському напрямку. Противник вів повітряну розвідку в районах населених пунктів Байрак і Рубіжне. В районі Ізюма ворог намагається створити умови для відновлення наступу в напрямках Ізюм Барвінкове й Ізюм Слов’янськ”, додав Синєгубов.

Ворог продовжує інтенсивно обстрілювати Харківську область, завдаючи руйнування і забираючи життя мирних громадян.

Позаминулої ночі російські окупанти продовжили тероризувати обстрілами Харків і населені пункти області. Є загиблі та поранені.

21 червня окупанти обстріляли Індустріальний район Харкова. П’ять осіб загинуло, 11 поранених. Влучили в комерційні й житлові будівлі. Жодного військового об’єкта там немає. Попередньо стріляли з РСЗВ “Ураган”.