Більшість німців вважають неможливим повернення до нормальних відносин з рф за путіна

Більшість німців вважають, що німецько-російські відносини назавжди зіпсовані через агресивну війну росії проти України.

Про це свідчить опитування, проведене інститутом громадської думки Forsa на замовлення журналу International Politik, повідомляє Spiegel.

Більше двох третин опитаних (71%) вважають неможливим повернення відносин між росією та Німеччиною до того рівня, на якому вони перебували до початку війни, за президентства владіміра путіна.

Трохи менш як чверть опитаних (24%) вважають, що після закінчення війни відносини можуть повернутися до того стану, в якому вони були до війни.

Крім того, у східній Німеччині 81% людей вважають, що німецько-російські відносини залишаться безнадійно зіпсованими навіть після закінчення війни, тоді як на заході таку думку підтримують 69%.

Читайте також:

Проект перспективного плану Маршалла для України стане одним з питань, яке обговорюватимуть лідери країн «Великої сімки» на їх майбутньому саміті в Німеччині.

Глава Міноборони Німеччини Крістіна Ламбрехт повідомила, що 12 німецьких та нідерландських САУ Panzerhaubitzen 2000 вже прибули до України.