рф зайняла ще два населені пункти на Луганщині 

Війська рф 22 червня захопили два села у Луганській області – селище Лоскутівка та село Рай-Олександрівка. До цього окупанти взяли під контроль Тошківку, Підлісне та Мирну Долину. 

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. 

Росіяни захопили ще два населені пункти, у Лисичанську одну людину вбито та трьох поранено. Відучора Лоскутівка та Рай-Олександрівка окуповані ворогом. Втім, ми продовжуємо стримувати росіян у Сєвєродонецьку та Сиротиному, відбиваємо атаки від Золотого та Вовчоярівки. 

— Сергій Гайдай
голова Луганської обласної військової адміністрації

Гайдай додав, що рф завдає вогневих атак по промисловості у Сєвєродонецьку – загарбники вразили території цегляного заводу, «Склопластику», а також заводу хімічного не стандартизованого обладнання. Також пошкоджено будівлю ІІ прохідної «Азоту». Крім того, 22 червня рашисти обстріляли Лисичанськ – під удар потрапила школа. Через обстріли рф було зруйновано ще 8 будинків у Новоіванівці, 8 у Гірському та 9 у Золотому.  

Нагадаємо, 21 червня армія рф повністю захопила Тошківку та підтягує сили тимчасово окупованих територій для вирішальної спроби повної окупації Луганської області. 

Зазначимо, що раніше ЗСУ відбили спробу прориву росіян біля Тошківки на Луганщині, спрацювала артилерія. Російські окупанти намагатимуться взяти під повний контроль Сєвєродонецьк. Найближчий тиждень стане вирішальним для оборони міста.