Окупанти з артилерії атакували Криворізький район, є поранені

За минулу ніч війська рф шість разів вдарили по Криворізькому району. Частина снарядів потрапили в житлові квартали Апостолового, в результаті обстрілу поранено дві людини.

Як повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, також зафіксовано руйнування житла, місто частково залишилося без електрики і води. Після артудару на вулицях і у дворах залишилися касетні боєприпаси. Рятувальники відвели людей в безпечні місця, в цей час працюють піротехніки. До ранку вже виявлено 16 касетних елементів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Збройні Сили України завдали масованого удару по російському гарнізону на острові Зміїний. В результаті атаки було знищено значну кількість окупантів.

Нагадаємо, українські воїни відкинули окупантів з першої лінії оборони на Херсонщині. Ворог укріплюється на другій та третій лінії оборони.

Контратаки ЗСУ найближчими тижнями ще більше загрожуватимуть російським окупантам у Херсоні та Запоріжжі. Міський голова Мелітополя впевнений, що найближчим часом Херсон та Мелітополь будуть звільнені, адже ЗСУ істотно просунулися та знаходяться уже на підступах до Херсона.