Росіяни атакували Криворіжжя забороненими снарядами: є постраждалі

Дніпропетровщину минулої ночі знову обстріляли російські окупанти. Ворог шість разів ударив по Криворізькому району із заборонених касетних снарядів.

В Апостоловому поранені дві людини, заявив 23 червня голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram. Їх ушпиталили.

“Ніч знову з обстрілами. Ворог підступно поцілив у житлові квартали. Є руйнування житла. Місто частково без світла й води”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог вдарив по Дніпропетровщині: окупанти лишили людей без світла і газу

На вулицях і подвір’ях після обстрілу залишилися касетні боєприпаси. Рятувальники відвели людей у безпечні місця. На місцях обстрілів зараз працюють піротехніки.

“На цей час вже виявили 16 касетних елементів. Прошу місцевих бути обачними. І за жодних умов не чіпати підозрілі предмети”, додав Резніченко.

Російські окупанти не припиняють атакувати Дніпропетровську область.

21 червня російські окупанти весь день гатили по Криворізькому району. Ворог обстріляв село Шестерня в Широківській громаді з “Ураганів”.

Пізно ввечері 20 червня обстріляли околиці села Мар’янське в Криворізькому районі. Людей не зачепило. Ворожий снаряд впав у поле і перебив лінію електропередач.