Українці знищили російську військову “еліту”, яку готували для війни з НАТО

В Україні майже повністю знищили “еліту” Збройних сил РФ, яку готували для війни з НАТО

ЗСУ розбили підрозділи Західного воєнного округу РФ. Вижили лише ті, хто відмовився воювати проти України. Про це йдеться в телефонній розмові загарбників, яку перехопила СБУ.

“Західного округу вже немає, бо він весь у Росії, відмовники. Повз мене одні “східники” мотаються, бо “західників” уже майже нема. Вся техніка підбита. То башта не працює, то колеса пробиті, то ще щось не працює. А так, на передок чисто добровольці їдуть і все”, – розповідає окупант дружині. Його підрозділ перебуває на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захоплював Запорізьку область – терориста з так званої ДНР засудили до 15 років в’язниці

До Західного воєнного округу входять Москва, Санкт-Петербург і “військова еліта”, повідомляють в СБУ.

Українці ліквідували багато офіцерів, водіїв не вистачає. Піхоту використовують як “живе м’ясо”. Російська армія зараз воює кількістю і тупцює на місці.

На лінії зіткнення у Харківській області ворог переважно сконцентрований на обороні. Наші захисники надійно тримають свої позиції

Росіяни продовжують тероризувати мирне населення Харкова та області. Минулої доби, 19 червня, у Харкові ворог бив по околицях міста та по Холодногірському району. Ранок 20 червня у місті також почався з ударів. За словами мера Ігоря Терехова, інтенсивність обстрілів обласного центру значно зросла.

У Балаклії двоє людей поранені. В Іванівці Ізюмського району троє. Також обстрілів зазнав Чугуїв – один постраждалий. У Первомайському Лозівського району поранена дитина 13 років. У Шевченковому Куп’янського району також один постраждалий.