Ракети, “Гради” і “Урагани” РФ смертельно вгатили по Донеччині: нові фото воєнних злочинів

21 червня окупанти завдали 29 ударів по Донеччині. Обстріляли 18 населених пунктів.

Унаслідок удару по пляжу в Часівовому Ярі є загиблі та поранені. Постраждали діти, повідомила пресслужба Нацполіції.

“Вісім ударів пережила Авдіївка. Під вогнем перебували Курахове, Красногорівка, Часів Яр, Слов’янськ, Залізне, Торецьк, Курдюмівка, Нью-Йорк, Очеретине, Райгородок, Іванопілля, Неліпівка, Новоселівка Перша, Первомайське, Пришиб, Федорівка, Хрестище”, – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путінська армія вбиває українських дітей: оновлена статистика

За даними поліції, росіяни били ракетами ЗРС “С-300”, реактивними системами “Град” і “Ураган”, артилерією, танками. Через це зруйнований та пошкоджений ще 61 цивільний об’єкт.

“40 житлових будинків, з них чотири багатоквартирні, дві школи, коксохімічний завод, електропідстанція, залізниця, адмінбудівлі, господарські споруди, збагачувальна фабрика тощо”, – додали в Нацполіції.

Стверджується, що поліція задокументувала кожен воєнний злочин РФ. Також відкрила провадження за статтею порушення законів і звичаїв війни.

На Донбасі українські воїни на напрямку Миронівка Семигір’я відбили штурм в напрямку Вуглегірської ТЕС. Також зупинили наступ у напрямку Молодіжне Катеринівка. Ворог відійшов, за даними Генштабу ЗСУ на ранок 22 червня.

Тим часом окупанти створюють умови для відновлення наступу на Слов’янськ. Ведуть штурмові дії. Обстрілюють з реактивних систем залпового вогню Нову Дмитрівку, Осинівку, Курульки, Іванівку та Адамівку.