Україна вдруге в історії здобула визначну нагороду у Каннах

У вівторок, 21 червня, брендинг Чорнобильської Зони отримав срібного лева на одному з найбільших і найпрестижніших світових фестивалів реклами — Каннські леви (Cannes Lions). Це другий срібний лев в історії України та другий лев для Banda Agency.

Проєкт Banda Agency отримав нагороду в категорії Design (Creation of a New Brand Identity), пише НВ.

«Сьогодні кожна перемога України дуже важлива і вона звучить у рази голосніше, ніж будь-коли. Увага всього світу зараз прикута до України, і для нас це унікальна можливість розповісти, наскільки ми сильна, смілива, креативна та відкрита нація. Це шанс показати рівень мислення, інновацій та креативу в нашій країні. Ми дуже розраховуємо на цю увагу та вдячні за міжнародне визнання та підтримку — це допоможе Україні здобути найголовнішу перемогу, перемогу у війні», — зазначив співвласник і креативний директор Banda Павло Вржещ.

Нагадаємо, Міжнародний фестиваль Cannes Lions (Каннські леви) — ключова подія для креативників, на якій обирають найкращі роботи у сфері реклами та визначають міжнародні тренди. Цього року він триває 20−24 червня.

Раніше Українські агентства Banda.agency і Republique отримали бронзову нагороду на міжнародному фестивалі реклами «Каннські леви», який вважається одним з найавторитетніших у світі. Українські креативники посіли третє місце в номінації Desing Lions за брендинг Євробачення-2017