Гороскоп на 22 червня: які серйозні зміни чекають на кожного

22 червня день підвищення внутрішньої тривожності. Панічні настрої заважатимуть адекватно сприймати інформацію. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Турбуватиме безсоння, – каже астрологиня. Шукайте способи, як підтримати внутрішню рівновагу. Не поспішайте з висновками та не критикуйте тих, кого любите. Виходьте у справах завчасно. Можливі проблеми з транспортом. Малеча заводитиме небезпечні ігри. Не залишайте дітей без нагляду. Понад усе хотітиметься перемоги. Докладайте зусиль, аби мрія стала реальністю. Серйозні зміни чекають на кожного українця. Доведеться перевчатися, змінювати роботу, шукати нові джерела заробітку, планувати переїзд чи повернення додому, розпочинати ремонт та відбудову зруйнованих осель. Щоб змінити щось, доведеться змінити себе”.

Овен

Не сперечайтеся з представниками влади. Від цього постраждає ваш гаманець. Уникайте штрафних санкцій.

Телець

Не хваліться своїми успіхами. Пам’ятайте, щастя любить тишу. Грошей вистачатиме на все необхідне.

Близнюки

Нічого не стоятиме на заваді вашим планам. Покладайтеся на свої сили й матеріальні ресурси. Втручатися в особисті справи друзів не бажано. Вони примиряться, а ви залишитеся винними.

Рак

Підвищується метеозалежність. Турбуватиме головний біль. Відкладіть частину справ на завтра. Більше відпочивайте.

Лев

Не варто надто критично ставитися до оточуючих. Ви й самі не без гріха. Життя потребує оновлення. Подумайте над тим, що б ви хотіли змінити.

Діва

Зірки оберігатимуть від неприємностей. Тож дійте сміливо. Займіться самоосвітою. Не дбайте про підвищення доходів. Ризик у сфері фінансів не припустимий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже в усій Україні очікується значне погіршення погоди

Терези

Ви залишатиметеся сам-на-сам зі своїми проблемами. Друзям бракуватиме часу на спілкування. Не впадайте у відчай.

Скорпіон

Бережіть очі від травм. Дотримуйтеся правил безпеки. Ризик не виправдається. Самотнім не варто шукати своєї пари. То буде невдалий вибір.

Стрілець

Життя диктуватиме свої закони. Не йдіть проти течії. Початок нового курсу навчання слід відкласти. Знання засвоюватимуться погано.

Козеріг

Не найкращий час для експериментів. Дотримуйтеся вивіреної тактики ведення справ. Покладайтеся на давніх приятелів. Вони підтримають у скрутний момент. Уникайте публічності.

Водолій

Скористайтеся гостинністю давніх знайомих. Випадкові зустрічі будуть корисними для вас.

Риби

Зовнішні обставини не залишать вам часу на відпочинок. Ламатимуться і губитимуться речі. Ваших рук потребуватиме дім.

Коли позначки термометрів сягають +30°С, краще зменшити перебування на вулиці. Сімейна лікарка дала кілька порад, як врятуватися від спеки.