Могли бути на місці Кейт Міддлтон: шість дівчат принца Вільяма до одруження

Хоч принц Вільям і здається скромником і зразковим сім’янином, йому є що згадати. На сьогодні старший онук королеви Великої Британії Єлизавети ІІ, герцог Кембриджський, якому виповнилося 21 червня 40 років, перебуває в поважному статусі батька трьох дітей і майбутнього короля.

І хоч він був у стосунках з Кейт Міддлтон 10 років, виявляється, в нього траплялися і короткі інтрижки. Навіть – коли Вільям і Кейт були разом. Пропонуємо дізнатися, хто міг стати герцогинею Кембриджською.

Давіна Дакворт-Чад

Чарівну білявку у королівській сім’ї вважали чи не ідеальною кандидатурою на роль дружини принца Вільяма. Тому їхню дружбу всіляко вітали. Давіна з дуже забезпеченої сім’ї. Ба більше, її батьки дружили з батьками Вільяма. Тож, логічно, всі бажали в майбутньому побачити Давіну в ролі дружини принца та матері його дітей. Однак романтичних стосунків не вийшло. Пара вирішила розійтися друзями. Пізніше Давіна вийшла заміж, а Вільям був гостем на весіллі подруги дитинства.

Роуз Фарквар

Щорічно батько дівчини з аристократичної родини Ян Фарквар організовував полювання на лисиць. Туди ж запрошували багато членів королівської родини. Саме під час одного з таких заходів принц Вільям уперше побачив Роуз. Спадкоємець британської корони серйозно закохався. Однак Фарквар мріяла стати співачкою. Тож ще в школі, коли й почалися їхні стосунки, вирішила, що життя в королівській родині не для неї. Їхній роман тривав лише одне літо. Згодом дівчина переїхала до США, але її музична кар’єра поки не склалася.

Арабелла Масгрейв

Наступною пасією Вільяма стала керівниця піар-відділу модного дому Gucci. З принцом Масгрейв познайомилися 2001 року під час гри у поло. Це не було кохання з першого погляду. Спочатку вони лише дружили. Однак і їм не судилося бути разом. Незабаром принц Вільям вступив до Сент-Ендрюського університету і поїхав до Шотландії. А Масгрейв залишилася в Лондоні, де мала успішну роботу.

Олівія Гант

Роман між Вільямом і донькою відомого лондонського лікаря спалахнув у студентському містечку Сент-Сальвадор на вечірці. Можливо, саме цій білявці вдалося б стати герцогинею Кембриджською. Однак згодом в університеті стався благодійний показ мод. На ньому дефілювала в напівпрозорій сукні Кейт Міддлтон, майбутня дружина принца Вільяма. Кажуть, спадкоємець британського престолу звернув увагу на дівчину одразу. Тож інтерес до Гант затих. Ображена дівчина не мала наміру бути другим номером і вирішила відступити.

Ізабелла Анструтер-Гох-Калсорп

Роман принца Вільяма й Міддлтон розпочався 2003 року. Однак у роки студентського життя принц був дуже легковажним. Його, як і раніше, приваблювали інші дівчата. Однією з них була ще одна білявка Ізабелла Анструтер-Гох-Калсорп. Принц ніяк не міг визначитися, хто ж із двох дівчат йому подобається більше. Міддлтон знала про любовні “пригоди” Вільяма. Однак вперто чекала, що незабаром він зробить вибір на її користь. Кейт і Вільям навіть ненадовго розходилися. Одного разу вона поставила принца перед вибором. Але Ізабелла сама покинула принца Вільяма, віддавши перевагу більш вигідній для себе партії.

Джекка Крейг

З Крейг принц був знайомий з 16 років. Вони зустрілися в Кенії. Туди він прилетів разом зі своїм батьком, щоб відвідати величезний заповідник в Африці, яким володів батько Джекі. Джекка теж навчалася в Сент-Ендрюському університеті, де вони, власне, потім зустрілися. Спогади юнацьких років наринули, і між ними знову пробігла іскра. Роман із Крейг у принца був у той же час, що і з Міддлтон. Точніше, у складні періоди життя, коли Кетрін постійно скандалила та ревнувала, Вільям шукав розради в обіймах інших жінок. Джекі була гідною пасією для принца, і він був налаштований дуже серйозно. Але Крейг заявила Вільяму, що не хоче королівського життя і має намір вирушити жити до Африки, далеко від цивілізації та будь-якого світського життя. Друге повернення принца до Міддлтон не забарилося.

З майбутньою дружиною Кейт Міддлтон спадкоємця британського престолу спершу пов’язала дружба. Вони зустрічалися 10 років і кілька разів розходилися, перш ніж Вільям освідчився. Коханій на заручини подарував каблучку із сапфіром, яка колись належала його матері Діані.

Пишне весілля Кейт і Вільяма відбулося 29 квітня 2011 року в Вестмінстерському абатстві. Цього ж дня королева Єлизавета ІІ присвоїла онукові титул герцога Кембриджського. Подружжя вже має трьох дітей: 8-річного принца Джорджа, 7-річну принцесу Шарлотту і 4-річного принца Луї.