Рашисти захопили два населені пункти на Луганщині

Ворог захопив Підлісне та Мирну Долину на Луганщині, закріплюється на зайнятих рубежах.

Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 18.00.

Крім того, на Сіверському напрямку противник продовжує інженерне обладнання прикордонних районів, мінування місцевості, а також обстріл із мінометів та артилерії населених пунктів Чернігівщини.

Водночас, на Слов’янському напрямі ворог основні зусилля зосереджує на утриманні раніше зайнятих позицій, веде оборону.

Крім того, окупанти закріплюються в населеному пункті Устинівка, ведуть наступ у напрямку Білої Гори, де мають частковий успіх, проте бойові дії тривають.

Також противник має частковий успіх у районі населеного пункту Горське.

Уточнюється, що штурм у напрямку Високого українські воїни успішно відбили.

«На Бахмутському напрямку ворог обстріляв райони Берестового і Камишевахи. Вів наступ у напрямі Олександропілля – Камишуваха. Успіху не мав, відійшов», – додається у зведенні.

Читайте також

20 червня окупанти почали широкомасштабний наступ на Луганщині. Найближчий тиждень стане вирішальним для Сєвєродонецька.

Також армія рф повністю захопила Тошківку та підтягує сили тимчасово окупованих територій для вирішальної спроби повної окупації Луганської області,

Впродовж доби захисники відбили штурм російських окупантів під Слов’янськом і зуміли втримати позиції під Сєверодонецьком після атак рашистів.

Тим часом близько двохсот російських військових після бою біля Ізюма на Харківщині дезертирували і переховуються в лісі, їх розшукують командири.