“РФ відкинула ліміти на насильство” – Зеленський закликав креативників фестивалю “Каннські леви” допомогти Україні

Президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням до учасників міжнародного фестивалю творчості “Каннські леви”.

Він закликав креативників допомагати Україні у війні з Росією. Відповідне відео опублікували у Telegram-каналі глави держави.

“Ми захищаємося від ядерної держави, яка має безлімітний доступ до грошей і відкинула будь-які ліміти на насильство”, – наголосив Зеленський.

За його словами, саме від уваги світу залежить, як швидко ця війна закінчиться. Він наголосив, що Україні потрібні такі союзники, як учасники фестивалю – люди, які працюють у творчих комунікаціях, рекламі та суміжних галузях.

Президент зазначив, що ці люди знають, “як дістатися глибин людської душі” та змусити громадськість говорити про проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немає іншого вибору, ніж іти далі: Зеленський показав обличчя українських героїв

“Ваші кампанії та ваша робота зроблять легенду з нашої боротьби за свободу. Адже ми боремося за свободу не тільки для себе – ми боремося за свободу всього демократичного світу. За тих, хто уявити собі не може, які масштаби тиранії й цензури існують в Росії”, – додав глава держави.

Він підкреслив, що професті якості учасників “Каннських левів” можуть принести мир у Європу.

“Я вірю, що сила людської креативності більша, ніж сила ядерної держави, яка застрягла у минулому”, – зазначив він.

Він заявив, що необхідно більше говорити про Україну у світі та не давати людям переключатися на інші проблеми.

“Каннські леви” – це міжнародний фестиваль, де відзначаються проривні, нестандартні ідеї, підходи і технології, які задають тенденції в розвитку культури, бізнесу і суспільства. На ньому збирається найбільша кількість професіоналів, дизайнерів, цифрових новаторів та маркетологів у світі.

Напередодні Володимир Зеленський таємно відвідав Лисичанськ Луганської області. За словами Мар’яни Безуглої, він приїхав туди під обстрілами, приховано, підтримати і побачити на власні очі, розібратися.