Катував цивільного на Чернігівщині – викрили ще одного російського терориста

Прокурори Чернігівської окружної прокуратури встановили особу ще одного російського загарбника, який катував цивільного.

Йому заочно повідомили про підозру. Про це повідомляє Офіс генпрокурора у Telegram.

Підозрюваний виявився військовослужбовцем військової частини №14330 Збройних сил РФ. Під час захоплення села Терехівка з 13 по 17 березня він утримував пораненого цивільного в неопалюваному холодному приміщенні магазину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишньому меру Києва оголосили підозру – підтримував окупантів

Зокрема, терорист зв’язав потерпілого, а на голову йому надів мішок. Він не давав йому їжі та води, а також забороняв справляти природні потреби.

Крім того, загарбник наступав мирному мешканцю на суглоби ніг та стріляв близько до його голови. Це спричиняло потерпілому фізичний біль та моральні страждання.

Терориста з так званої ДНР засудили за держзраду та участі у незаконних збройних формуваннях. Йому призначили 15 років ув’язнення з конфіскацією всього майна.

На тимчасово окупованій території Донецької області українець вступив до лав незаконного збройного формування, що підпорядковане так званій ДНР. Після цього з підрозділами військ РФ він брав участь у нападі на Україні, зокрема, захопленні територій Запорізької області.