Гауляйтер Стремоусов розмріявся про анексію Херсонщини і назвав терміни

Колаборант Кирило Стремоусов, якого російські окупанти називають “заступником голови військово-цивільної адміністрації” Херсонщини, мріє про анексію області.

Заявив, що сподівається на незаконне включення Херсонщини до складу Росії до кінця року. Про це передає пропагандистське російське видання ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Має бути жорстка відповідь – Подоляк прокоментував спроби РФ анексувати українські території

За його словами, “Херсонська область розраховує стати одним із суб’єктів РФ вже до кінця поточного року”.

Перед цим нібито “проведуть референдум”.

11 травня стало відомо, що окупаційна “влада” Херсонської області має намір звернутися до президента Росії Володимира Путіна з проханням приєднати область до складу країни-агресорки.

Так званий керівник військово-цивільної адміністрації Кирило Стремоусов заявив, що “обійдуться без референдумів” . Натомість буде єдиний “указ” на підставі звернення “керівництва ХНР”.

Стремоусов також заявив, що Херсонщина скоро стане “повноцінним суб’єктом РФ”. Також сказав, що область “переходить на московський час”.

Кремль планує об’єднати терористичні ДНР, ЛНР, а також захоплені території Херсонської та Запорізької областей України в один федеральний округ у складі Росії. Його створять після того, як на цих територіях відбудуться “референдуми” щодо приєднання до складу РФ.