У Києві затримали рекордну партію кокаїну: торгував іноземець

Київські правоохоронці затримали іноземця, який торгував у столиці наркотиками. У чоловіка вилучили 2 кілограми кокаїну – його вартість на чорному ринку складає 11 млн гривень, повідомив Офіс генпрокурора. 

Громадянин іноземної держави організував постачання та збут кокаїну у м. Києві в особливо великих розмірах. У ході досудового розслідування проведено низку обшуків, під час яких в автомобілі, за місцем проживання затриманого та у приміщенні де виготовлявся наркотичний засіб вилучено близько 2 кг кокаїну, прекурсори, обладнання для виготовлення, фасування наркотиків, грошові кошти – близько 3700 доларів США та 8000 грн, долари США з ознаками підробки, 2 предмети схожих на вогнепальну зброю, 21 набій, мобільні телефони, сім-картки та банківські картки, документи з явними ознаками підробки. 

— Офіс генпрокурора

Зараз вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше у Києві правоохоронці викрили наркоділка з партією кокаїну вартістю 3,5 мільйона гривень.

Читайте також:

Служба безпеки України викрила у Києві кримінальну групу, що постачала росіянам розвіддані та переправляла в росію понад 3 мільйона гривень від збуту оптових партій амфетаміну.

ДБР ліквідувало масштабну схему поширення наркотиків. Зловмисникам допомагали топ-правоохоронці.

На Львівщині затримали чоловіка, який сховав наркотики у пістолеті.

А в Запоріжжі викрили двох поліцейських зі спільниками, що продавали наркозалежним коноплі та синтетичний наркотик, вкрадений із речових доказів.