Українські воїни на сході ліквідували більше сотні російських терористів

Українські військові впродовж 20 червня знищили 106 російських окупантів.

Ворог втратив два склади боєприпасів та дев’ять одиниць військової техніки, повідомляє оперативно-тактичне угруповання “Схід”.

ЗСУ також знищили дві ворожі артилерійські системи, п’ять мінометів, сім артилерійських тягачів, два безпілотники, танк.

Українські воїни звели нанівець спроби російськими окупантами штурмових дій біля селища Мирна Долина на Луганщині і села Біла Гора на Донеччині.

Збройним силам України вдалося відбити атаку ворога в районі Тошківки.

Російські окупанти, можливо, захоплять Сіверськодонецьк найближчим часом. Це станеться за умови концентрації більшої частини сил на цьому напрямку.

На Луганщині важка ситуація. Але українські захисники тримають оборону. Росіяни четвертий місяць не можуть пройти невелику частину Луганщини. Війська Росії трохи просунулися на околицях Сіверськодонецька, проте застопорилися на інших напрямках наступу. На Донеччині наступ провалюється.

Втрати російських загарбників на 20 червня становили 33 800 осіб. Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському й Запорізькому напрямках. Підрахунок ускладнює висока інтенсивність бойових дій.