“Я не та людина” – Андрій Данилко пояснив, чому не йде воювати

Артист Андрій Данилко, який відомий в образі Вєрки Сердючки, відповів, чому не пішов воювати проти російських загарбників.

Зазначив, що кожен має займатися своєю справою. Однак, якщо буде така необхідність, то йому “доведеться це зробити”. Про це розповів в інтерв’ю “Факти ICTV”.

“Але я не та людина. Я не військовий. Якщо буде якась безвихідна ситуація… Але повинні бути професіонали в кожній справі. Ось подивіться на показник, коли набрали ось цих малоліток поганих, строковиків з Росії, які бачать автомат перший раз в житті. Ну то що? Повідривало ноги, нікого не залишилося взагалі”, – висловився Данилко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше від початку війни: Wellboy презентував пісню про ворогів

Наголосив, що воювати мають професіонали.

“Це все одно, що сказати Залужному (головнокомандувачу ЗСУ. – Gazeta.ua): “Давайте ми повісимо ваш плакат на “Палаці Україна” з його піснями і розповідями”. Ну до чого це буде? Це повинні робити професіонали”, – додав артист.

Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, заспівав у київській підземці. Це його перший концерт від початку війни. Співак з’явився на станції Майдан Незалежності. Перед військовими виступав у вишиванці та із зіркою на голові. На костюм Данилко натягнув камуфляжну куртку.