На Київщині відкрилася друга зміна табору для дітей, які постраждали від війни (фото)

У селі Семиполки Київської області запрацювала друга зміна табору 7fields для постраждалих від російської агресії дітей.

Про це повідомляє видання Еспресо.

Відпочити у таборі зможуть діти, яким вдалося виїхати з Маріуполя, Харкова, Бахмута, Сєверодонецька, Слов’янська, Рубіжного та Кремінної. У 7fields з ними щодня працюватимуть психологи, також передбачена насичена розважальна програма.

Упродовж літа там зможуть відпочити 300 дітей віком від 7 до 15 років. Відпочинок для них буде безкоштовним. Організатори табору залучають для цього міжнародних партнерів та меценатів – приватних осіб.

Читайте також:

Станом на 18 червня повідомлялося, що з початку повномасштабної війни через російську агресію в Україні постраждали 906 дітей. З них 323 дитини загинули і 583 отримали поранення.

Так звана окупаційна влада у Запорізькій області заявила про плани автоматично давати російське громадянство народженим після 24 лютого дітям.

Призначений окупантами Кирило Стремоусов 16 червня також заявив, що діти, які народилися у Херсонській області після 24 лютого, отримають російське громадянство.