Facebook закликали додати можливість вказувати понад одного партнера – для поліаморів

Організація поліаморії та етичної моногамії (OPEN) закликала компанію Meta додати у Facebook більше варіантів стосунків для немоногамних людей, пише Engadget.

У листі, який OPEN надіслала Meta, стверджується, що зараз статус стосунків у Facebook є «ексклюзивним» для людей, які практикують етичну немоногамію, тобто мають декілька партнерів за згодою. Організація закликала Meta додати можливість позначати усіх своїх партнерів для користувачів соцмережі.

В OPEN вважають, що обмеження на кількість партнерів продовжує «маргіналізацію» немоногамних стосунків та завдає шкоди немоногамним користувачам.

У Meta заявили, що компанія розглядає лист, та зазначили, що Facebook вже дозволяє користувачам згадувати у своєму профілі, що вони перебувають у «відкритих стосунках» з однією або кількома особами.

Читайте також: 

Соцмережа Facebook для операційної системи iOS тепер доступна українською мовою.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров зустрівся з президентом із глобальних питань компанії Meta Ніком Клеггом. Глава відомства розповів про перспективи відкриття офісу компанії в Україні.