У Брянській області знову чули “хлопки” й звинуватили Україну

У Росії вкотре звинуватили Україну в нібито обстрілі Брянської області.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз у Telegram опублікував фотографії з розбитим вікном і розваленою будівлею. І заявив, що ЗСУ начебто обстріляли селище Суземка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителям Курської області знову привиділися “ворожі” обстріли

“У селищі пошкоджено один приватний житловий будинок і скло віконних рам двох триповерхових багатоквартирних житлових будинків. Після роботи оперативних служб оцінювання збитків розпочне відповідна комісія”, – написав росіянин.

Додав, що внаслідок “обстрілу” нібито постраждав працівник підприємства.

“За уточненою інформацією, внаслідок обстрілу селища Суземка постраждав працівник РЕМ. У нього легке уламкове поранення м’яких тканин”, – заявив Богомаз.

25 травня губернатор Бєлгородської області Російської Федерації В’ячеслав Гладков заявив, що Україна буцімто вкотре обстріляла прикордонні населені пункти в Росії.

19 травня губернатор Курської області РФ заявив про повітряну атаку на спиртзавод у Тьоткіні начебто з території України. Тим часом російські війська обстрілювали з мінометів прикордонні території в Сумській області.

17 травня Старовойт заявив, що прикордонне село Олексіївка було обстріляне з “великокаліберної зброї”. Пошкоджені три приватні будинки, припаркований автомобіль біля одного з них, і будівля школи. Постраждалих немає. За словами Старовойта, обстріл придушили вогнем у відповідь.