Екс-прем’єр Британії розповів про погрози путіна

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Гордон Браун (2007-2010) розвінчав міф, ніби президент рф владімір путін став агресивним лише зараз – ще у 2006 році під час першої зустрічі російський диктатор погрожував британському прем’єру. 

Про це Браун розповів в інтерв’ю The Daily Telegraph.

…Мене посадили на дуже низький стілець. Так, щоб я дивився на нього знизу вгору. Він досить низький чоловік і носить на ногах ці підвищені підбори. Ось він витягує ці папери з досьє та почав мені вголос читати все, що там було записано…

— Гордон Браун
Колишній прем’єр-міністр Великої Британії

Екс-прем’єр Британії пригадує, що путін піж час зустрічі намагався справити враження, що знає про нього більше, аніж він сам.

Тому, коли деякі кажуть, що Путін змінився і став агресивнішим лише зараз, то я можу вам сказати, що він був агресивний ще тоді й погрожував мені

— Гордон Браун
Колишній прем’єр-міністр Великої Британії

Як повідомлялось, британський прем’єр Борис Джонсон не вбачає можливості для нормалізації відносин цивілізованого світу з російським президентом володимиром путіним після повномасштабного вторгнення рф до України.

Раніше колишній прем’єр Італії Сільвіо Берлусконі, який колись пишався своїми тісними стосунками з путіним, двічі з початку повномасштабної війни намагався з ним зв’язатися. Але щось пішло не так.

Тим часом президент Фінляндії Саулі Ніїністе під час телефонної розмови з диктатором Володимиром Путіним потролив російського президента. Глава країни повідомив йому про наміри вступити до НАТО.