“Багато п’є і розважається з дівчатами” – розповіли про полковника, який воював в Україні

Розкрили подробиці відпустки полковника Михайла Гудкова, який воював в Україні.

“Безкінечно багато бухає і розважатися з дівчатами легкої поведінки” – це не про спосіб життя якогось мажору, це про відпустку командира 155-ї окремої бригади морської піхоти (в/ч 30926, Владивосток) полковника Михайла Гудкова, написав у Телеграм журналіст Роман Цимбалюк.

155 окрему бригаду морської піхоти у зв’язку з величезними втратами серед особового складу (більше 50% усіх військовослужбовців) було виведено на відновлення боєздатності, написав журналіст.

Прибувши до Владивостока весь особовий склад вирушив у військову частину, переважна більшість писати рапорти на звільнення, а полковник Гудков відвідати свою підлеглу, яка давно чекала на свого командира.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Вантаж 200”: ЗСУ ліквідували “еліту” армії Росії

Поки всі військовослужбовці розбрелися хто куди (відправляти назад на територію України вже нема кого) полковник продовжував розважатися: у алкогольному чаді влаштував у частині стрілянину зі штатного пістолета.

Михайло настільки захопився відпусткою, що 17 червня пропустив похорон свого підлеглого командира десантно-штурмової роти капітана Андрія Андрійовича Іванова (загиблого у лютому), якому посмертно привласнили звання Героя Росії, повідомив Цимбалюк.

155-а окрема бригада морської піхоти – тактичне з’єднання морської піхоти Тихоокеанського флоту Російської Федерації.

Умовне найменування – Військова частина № 30926 (в/ч 30926). Скорочене найменування – 155 обрмп.

Дислокується у місті Владивосток та у селищі Слов’янка Приморського краю.