“Антитіла” присвятили пісню вбитим на війні батькам: “Саме такою має бути музика”

Гурт “Антитіла” вирішив присвятити пісню “У книжках” воїнам, які віддали життя за Україну на війні.

Показали фрагмент з їхнього кліпу на пісню, прем’єра якої відбулася шість років тому. У відео, опублікованому в Instagram, розповідають про хлопчика, батько якого загинув на війні.

“Він вивчить всі кольори, цифри і букви, закінчить школу, інститут. Дізнається про кохання і дружбу, радість і розчарування. Можливо, стане великим винахідником або відомим коміком, можливо, напише важливий програмний код, чи врятує комусь життя. Але вже ніколи не дізнається одного – голосу тата. Війна має багато смислів… Але нею не можна виправдати дитячі сльози. Ніколи”, – прокоментував роботу лідер гурту Тарас Тополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїн на передовій заспівав гімн січових стрільців під акомпанемент автомата: як це звучить

У коментарях фанати поділилися враженнями від композиції:

“Не вистачає слів. Саме такою має бути музика… Проникливою, сильною і головне нести в собі ідею”, “Кожен раз , коли переслуховую, сльози на очах”, “Безмежний біль… Нехай наші герої повертаються до своїх діток живими і неушкодженими”.

Військові Сполучених Штатів Америки та Іраку прибули в Україну в Інтернаціональний легіон, щоб допомогти Збройним силам України здолати країну-агресорку Російську Федерацію. Вони склали присягу українською мовою. Відео оприлюднив в Instagram фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який також служить у ЗСУ.