Голлівудський актор Бен Стіллер був помічений у центрі Львова (відео)

Зірка Голлівуду прибув до Львова після Польщі, де він зустрічався з сім’ями українських біженців.

Бен Стіллер в якості посла доброї волі Організації Об’єднаних Націй прибув на кордон, щоб зустрітися з українцями, повідомили в Управлінні Верховного комісара ООН у справах біженців.

«Бен Стіллер перебуває сьогодні на кордоні з Україною, щоб зустріти сім’ї, чиє життя було розірвано війною та насильством, поділитися історіями про вплив війни на людину та посилити заклики до солідарності», – йдеться у повідомленні.

У соцмережах було опубліковано ролик, на якому видно, як актор ходить центральною площею Львова біля пам’ятника Тарасові Шевченку і говорить по телефону.

У своєму Instagram Бен Стіллер зазначив, що прибув до Польщі, щоб зустрітися з людьми, на життя яких вплинуло повномасштабне вторгнення армії рф в Україну.

«Я щойно прибув до Польщі разом із УВКБ ООН, щоб зустріти сім’ї, чиє життя було розірвано війною та насильством в Україні. Мільйони людей були змушені покинути свої домівки, причому понад 90% з них – це жінки та діти. Я тут, щоб вчитися, ділитися історіями, які показують вплив війни на людину, та для того, щоб посилювати заклики до солідарності», – написав актор.

«Кожен має право шукати безпеки. Хто завгодно, де і коли завгодно»,  – додав Стіллер.

На початку травня ще одна голлівудська кінозірка, Анджеліна Джолі, відвідала Львів. Вона поспілкувалася з дітьми, які постраждали від війни, та зустрілася на вокзалі з переселенцями з Донбасу.

Читайте також:

Грузинська співачка Ніно Катамадзе заявила, що 50 років розмовляла російською мовою, але тепер вивчатиме українську.

Українська співачка Джамала під час візиту до Словенії взяла участь у пресконференції та виступила із концертом у місті Света Троїца (фото).

Американський актор та колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер заявив, що Європа винна у фінансуванні війни рф проти України.