Ракетна атака нафтобази на Дніпропетровщині: горить 14 год., є жертви

Російські загарбники атакували Новомосковський район Дніпропетровської області ракетами 18 червня.

Щойно вибухнув резервуар з пальним на нафтобазі. Там рятувальники 14 год. борються з пожежею, яку спричинили окупанти. Про це зазначив 19 червня голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни зранку атакували ракетами Київщину

“Один рятувальник загинув, двох з опіками госпіталізували. Ця атака наробила багато біди – загалом постраждали 13 осіб, одна людина померла”, – повідомив він інформацію станом на 9:24.

Російські окупанти поцілили ракетами по Новомосковському району Дніпропетровської області. За попередніми даними, є постраждалі й масштабні руйнування. Про це розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Станом на 20:31 сигналу повітряної тривоги в області не було. Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що три ракети зруйнували нафтобазу. Там сильна пожежа. Рятувальники приборкують полум’я.

18 червня зазначали, що внаслідок ракетного удару по Новомосковському району Дніпропетровської області, за попередніми даними, постраждали 11 людей. Один з них у важкому стані. Про це повідомив Резніченко.