На Запоріжжі ЗСУ всипали перцю ворогу: понад 30 росіян загиблих і 40 поранених

У Запорізькій області українські захисники розгромили російських окупантів.

Бійці Збройних сил України “відмінусували” 31 росіянина. Ще 40 – поранили. Про це повідомили в Штабі оборони Запорізького краю в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліпшили позиції і готують плацдарм – Жданов про контрнаступ ЗСУ на Херсонщині

“За минулу добу в Запорізькій області наші воїни знищили особового складу – 31 особу, 43 окупанти поранили, ліквідували два танки, один БМП, один ББМ “Тигр”, одну РСЗВ БМ-21 “Град”, три одиниці автомобільної техніки й дві одиниці міномета М120″, – ідеться в дописі.

На Запорізькому напрямку окупанти продовжують перегруповувати свої сили й засоби. Окремі підрозділи ворога переміщаються з деяких населених пунктів області до Мелітополя. Ворог не веде підготовку до наступу найближчим часом у напрямках Запоріжжя, Оріхова й Гуляйполя. Даних, які б свідчили про зворотне, не виявили.

У Запоріжжі окупанти намагаються залякати місцеве населення та придушити рух опору шляхом введення смертної кари. Але українські партизани продовжать чинити опір. За даними ОВА, майже 60% території регіону тимчасово окупували російські війська, але у регіоні активно діє рух опору. Інша частина області зазнає постійних обстрілів з боку окупантів.

У Мелітополі українські партизани вже ліквідували російських військових високого рангу, а в Токмаку партизани розповсюджують антиросійські листівки на вулицях. У перехоплених розмовах російські солдати між собою скаржаться на “українські диверсійні групи”.