Елегантні манікюр і педикюр в одному стилі: зібрали літні варіанти, які підійдуть на будь-який випадок

Трендовим цьогоріч є манікюр і педикюр в одному стилі. Такий нейл-дизайн надає образу шарму та жіночності. А також це свіжо й гармонійно.

Класикою залишається френч. Модним на сьогодні вважають кольоровий. Обирайте жовтий, зелений, синій, помаранчевий або ж фіолетовий відтінки. Про це пише видання “Медіановини”.

Ефектний вигляд має ніжний “місячний” манікюр та педикюр. Можна доповнити стразами, блискітками чи фольгою.

Не втрачає актуальності і червоний лак. Усі його відтінки вражають естетикою. Зазвичай поєднують зі стразами чи малюнками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як захистити волосся від палючого сонця, морської води і пилу: поради на літо

Якщо ви готові до експериментів у нейл-дизайні, варто звернути увагу на незвичайні малюнки. Це можуть бути візерунки, написи, горошок, хвилі, герої мультфільмів, зірочки, серця, силуети та інше. Окрім цього, можна нанести гліттер, камінчики або золоту фольгу. Так ви зможете створити святковий манікюр та педикюр в одному стилі.

Елементи декору можна розмістити як на одному нігті, так і на кількох. Але для педикюру рекомендують наносити прикраси лише на великий палець.

Трендовими залишаються нюдові відтінки. Цей варіант підходить під будь-який одяг, взуття й зачіску, має витончений і ніжний вигляд та чудово поєднується з будь-яким декором. Є лише одне правило у виборі такого манікюру: відтінок лаку не має зливатися з кольором шкіри.

Одним з найтрендовіших дизайнів навесні й влітку є втирання. Воно створює дзеркальний ефект. Прихильниці ефектного варіанту можуть обирати металеве втирання. Для тих, хто любить барвисті переливи, підійде втирання “хамелеон”. Перлинне втирання надає образу естетики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні кольори гель-лаків у 2022 році

Ефектним також є яскравий манікюр та педикюр в одному стилі. Ви можете вибирати будь-які поєднання кольорів і дизайнів. Монохромні кольори теж залишаються в моді. З таким манікюром і педикюром можна сміливо вирушати на роботу, дискотеку чи вечірню прогулянку.

Серед новинок – “космічний” дизайн. Актуальний тандем чорного та фіолетового лаків. Також популярні малюнки у вигляді місяця, зірочок. Незвичайно виглядатимуть зображення сузір’їв, планет, а ще анімалістичних принтів.

Одним із нейл-дизайнів, які ніколи не залишають списки трендів, є френч. Нейл-майстри рекомендують вибирати мікрофренч: “усмішка” малюється тонкою лінією. Це варіант, який підійде на будь-який випадок життя. Ніжний вигляд матиме бузковий френч. Тут варто додати квітковий принт або тонку гілочку на одному пальці.

Варіант з квітами – не новий. Однак такий нейл-арт також має не менш стильний вигляд. Яскравого настрою додадуть ромашки на жовтих або помаранчевих лаках. Квіткові візерунки білого кольору на рожевому нігті матимуть ніжний вигляд.

Класикою є пастельні тони. Обирайте молочний, абрикосовий чи бежевий колір. Якщо вам подобаються насичені відтінки, то варто віддавати перевагу вишневому, сливовому, темно-зеленому і коричневому. Тим, хто любить глибокі кольори, варто звернути увагу на вугільний, олов’яний, блакитний та сапфіровий колір. Яскравим дівчатам підійде жовтий, оранжевий чи червоний манікюр та педикюр.

Якщо вам подобається геометрія й абстракції, то малюнки у вигляді смуг, зигзагів, точок та геометричних фігурок будуть доречними. Манікюр і педикюр з таким оформленням завжди актуальні. Обирайте білий, кавовий, сірий чи бежевий лак.

Обрати манікюр, який підходитиме до будь-якого образу, ще те завдання. Адже не всі кольори будуть однаково вдало гармоніювати як зі спортивним костюмом, так і з вечірньою сукнею.

Колір слонової кістки вважається одним із універсальних. Він нагадує вершковий крем, тим самим виглядає естетично і вишукано, додаючи елегантності будь-якому образу.

Беж не втрачає популярності. Шоколадний відтінок матиме елегантний і вишуканий вигляд як із повсякденними образами, так і з варіантами на вихід.