Військові США та Іраку склали присягу українською – Тополя показав відео

Військові Сполучених Штатів Америки та Іраку прибули в Україну в Інтернаціональний легіон, щоб допомогти Збройним силам України здолати країну-агресорку Російську Федерацію.

Вони склали присягу українською мовою. Відео оприлюднив в Instagram фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який також служить у ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як іноземці воюють за Україну в Сіверськодонецьку – показали відео

Зак з Маямі та Ахмед з Багдада читали клятву українською мовою.

“Разом в батальйоні, дружать, воюють проти рафінованого зла. А в цей час мерзота, що вилізла із бараків і гнилих дерев’яних туалетів, намагається знищити нас. Шаблюку козацьку їм під ребро, а не Україну! Каміння багдадського їм у пику! Шторму атлантичного з Маямі їм у шиї, а не Батьківщину нашу! Так переможемо”, прокоментував Тополя.

Підписники написати під відео Тополі слова вдячності іноземним військовим.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Taras Topolia (@tarastopolia)

У складі Інтернаціонального легіону оборони України служать представники 55 країн. Серед добровольців у підрозділі найбільше громадян США й Великої Британії. Далі – поляки й канадці, представники країн Балтії та північних країн, зокрема Фінляндії.

Інтернаціональний легіон перебуває у складі Збройних сил України, тому фінансується українською армією. Усі легіонери отримують таку ж зарплату, як і будь-які інші військовослужбовці ЗСУ. І тому не можуть вважатися найманцями.