Окупанти завдали ракетних ударів по Дніпропетровщині: постраждав Кривий Ріг та Новомосковський район

У Новомосковському районі Дніпропетровської області зафіксовано декілька «прильотів». За попередніми даними, є постраждалі та масштабні руйнування.

Окрім того, внаслідок ракетного удару, який стався вдень у Кривому Розі, постраждало двоє людей, повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

У Кривому Розі окупанти влучили в об’єкт соціальної інфраструктури, зруйнували два приватні будинки та гараж. Зазначається, що рятувальники продовжують працювати на місці влучання.

«Окрім цього, вдень окупанти обстріляли територію Апостолівської громади. Через обстріл було пошкоджено лінію електропередач, нині все вже відновлено. Поцілив противник і по Зеленодольській громаді: під ворожий вогонь потрапила Велика Костромка. На щастя, в обох випадках минулося без постраждалих і без руйнувань», – також йдеться у повідомленні Лукашука.

Голова обласної ради закликав громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Читайте також:

Окупанти планують масштабний наступ на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямах, заявив голова ЛОВА Сергій Гайдай.

У вечірньому зведенні пресслужба Генштабу ЗСУ повідомила, що ворог намагався вести штурмові дії з метою захоплення Сєвєродонецьку, але успіху не мав.

18 червня рашисти обстріляли газопереробне підприємство в Ізюмському районі Харківської області.

Також росіяни запустили шість ракет по Кременчуцькому нафтопереробному заводу. Та вдарили ще двома по ТЕЦ, постраждалих немає.