На Донеччині колаборантка здала окупантам сина, який воював за Україну

В Донецькій області колаборантка Клименко Анжела Борисівна здала у полон сина, який воював проти окупантів.

Жінка самостійно перейшла на сторону російських військових, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Клименко Анжела Борисівна, є колишнім депутатом Покровської селищної ради Мангушського району. Жінка також брала участь в організації псевдореферендуму у 2014 році.

«Зараз самостійно перейшла на бік окупантів. Очолює один з гуманітарних штабів «Єдиної росії», – пише Андрющенко.

Раніш ми писали, що у селищі Кирилівка Запорізької області його самопроголошена «голова», сумнозвісна колаборантка Катерина Уманець, наказала окупантам збирати данину серед містян.

Також ми повідомляли, що з російськими окупантами почав співпрацювати голова Балаклійської територіальної громади (Харківська область) Іван Столбовий, і тепер йому загрожує довічне ув’язнення за державну зраду.

Тим часом, поліція створила спеціальну базу «Блок-пост», за якою перевіряють диверсантів і колаборантів. До реєстру потрапили вже 2 млн осіб.

Раніше ми писали, що у Сумській області викрили ще одного колаборанта. Він переконував сусідів у так званому «звільненні» України російськими окупантами.

Також нагадаємо, що із Національної поліції України звільнили усіх співробітників, які не виїхали із тимчасово захоплених російськими військами територій.