Українські десантники показали кадри ліквідації танку та двох БМП з окупантами

Бійці Десантно-штурмових військ ЗСУ знищили за допомогою британських гаубиць один російський танк і дві бойові машини піхоти. Разом з ворожою технікою був ліквідований і екіпаж.

«На відео зафіксовано успішну роботу воїнів-артилеристів 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України, які з британських польових причіпних гаубиць калібру 155 мм M777 знищують техніку та живу силу рашистів. Зокрема, були перетворені на металобрухт один танк та дві бойові машини піхоти російських окупантів разом з екіпажами», – йдеться в повідомленні командування ДШВ у Facebook.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські війська завдали ракетного удару по місту Кременчук. За попередніми даними, більше шести ракет потрапили по нафтопереробному заводу та інших об’єктах інфраструктури міста.

ЗСУ ліквідували зрадників України й «еліту» російської армії. А на сході українські оборонці знищили більше десяти бронемашин і десятки солдат ворожої армії.

За словами президента Володимира Зеленського, щодня бойові втрати на сході України становлять близько 60-100 солдатів убитими і ще близько 500 пораненими.