Миколаїв з областю знову атакували росіяни: багато поранених

Не вщухають хаотичні обстріли Миколаївщини російськими окупантами.

Поранення минулої доби отримали 19 людей, заявила 13 червня голова обласної ради Ганна Замазєєва у Telegram. Дітей серед постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти поцілили по населених пунктах Запоріжжя: фото руйнувань

“Під обстрілами опинилися громади Баштанського району, зокрема, Широківська та Березнегуватська. Обстрілювали і місто Миколаїв. Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу. Велика подяка й шана нашим лікарям, які цілодобово й самовіддано рятують життя і здоров’я миколаївців. Усім якнайшвидшого одужання”, – написала вона.

На сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 262 громадянина, що постраждали від атак окупантів в області. Ще 51 особа отримала допомогу амбулаторно.

Область перебуває під постійними обстрілами ворога від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вчора на Миколаївщині поранення отримали 15 людей.

Вранці 7 червня російські війська обстріляли Миколаїв. Пролунали щонайменше сім вибухів з 6:45 до 6:50. Минулої ночі масованого ракетного обстрілу зазнало місто Баштанка. Дві людини загинули, ще дві поранені. 9 червня повідомили про 20 нових поранених.

Керівник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що Росія найближчими місяцями може здійснити потужний наступ на два українські міста – Запоріжжя та Миколаїв. Водночас українська сторона поки що не спостерігає масштабних скупчень сил противника для атаки.