Терористи РФ вгатили по Харкову з областю із РСЗВ: є поранені

Минулої доби ворог обстріляв житлові райони Харкова з артилерії та реактивних систем залпового вогню “Смерч” і “Ураган”. Зафіксували кілька ракетних ударів по промислових будівлях.

Унаслідок денних обстрілів одна людина отримала поранення, повідомив 13 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Також окупанти обстріляли Чугуївський та Ізюмський райони області.

“У Коробочкиному також один поранений. На півночі та північно-східному напрямку від Харкова тривають активні бойові дії. Ворог намагається компенсувати втрати своєї живої сили. Гарячим залишається Ізюмський напрямок. Там ворог намагається атакувати наші позиції, однак успіхів не має. Цей напрямок для ворога є принциповим, адже через нього він направляє додаткові сили в Донецьку та Луганську області”, – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путінська армія поранила ще 17 дітей на Харківщині

Учора в районі Ізюма Збройні сили України збили винищувач-бомбардувальник Су-34. Літак упав на тимчасово окуповану росіянами територію.

“Ударна авіація Повітряних сил України завдала потужних ударів по скупченню техніки та живої сили ворога, знищили склад ракетно-артилерійського озброєння”, – додав Синєгубов.

Російські обстріли Харкова можуть бути помстою. Загарбники хочуть помститися за провал на основних напрямках наступу.

На території області тривають бойові дії. На Харківському напрямку окупанти намагаються не дати Збройним силам України вийти до держкордону. В районі Ізюма ворог вів штурмові дії на напрямку Пасіка Богородичне, намагається закріпитися на околиці Богородичного. ЗСУ стримують ворога та завдають йому суттєвих втрат.

На Харківщині снаряд влучив у приватний будинок. 11 червня стало відомо, що з-під завалів вилучили тіла двох загиблих чоловіків та двох жінок.