“Морги переповнені, ми страждаємо” – терорист скаржиться, що Зеленський “розвів фашизм” в Україні (18+)

Російські загарбники, які перебуваютьу Харківській області, продовжують скаржитися, що несуть великі втрати на війні в Україні, тому що у них менш потужна зброя.

Крім того, заявляють, що Володимир Зеленський “розвів фашизм” в Україні. Про це свідчить перехоплена розмова загарбника з батьком, яку на YouTube опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“У них дрони літають, які бачать людей. Самі наводяться і вибухають. Ти знаєш, скільки вже людей “поклали”? Морги переповнені всі. Вороніж, Бєлгород, Пітер”, – сказав він.

За словами його батька, у російську Кінешму Івановської області привезли близько 200 бійців полку “Азов”. Однак загарбник відповів, що в українців є багато батальйонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Увесь полк уже звільнився” – розвідники перехопили “істерику” ще одного окупанта

“Ще багато всяких “нацистів”. А керує ними особисто Зеленський! Розвів тут фашизм, бл*дь, а ми тепер страждаємо”, – заявив він.

Батько та його син-терорист під час розмови висловили думку, що громадяни РФ та України однакові, тому вони ніколи не могли подумати, що доведеться воювати проти України.

Водночас загарбник також поскаржився, що командування до них ставиться, як “до свиней”. Від усієї їхньої роти залишився максимум взвод.

Запис містить нецензурну лексику – 18+

Російські терористи знову скаржаться на те, що командування не відпускає їх додому, тому що “всіх давно вже продали”. Тому він збирається тікати з Харківської області, де зараз перебуває. Він хоче зібрати речі та йти пішки додому в Росію через ліси.