Путін звільнив зрадницю Поклонську і знайшов їй нову роботу

Президент Російської Федерації Володимир Путін звільнив Наталію Поклонську із посади заступниці голови Россотрудничества.

Указ Путіна оприлюднив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в Тelegram. Документ набуває чинності від дня його підписання 13 червня.

“Звільнити Поклонську Наталію Володимирівну з посади заступника керівника Федерального агентства у справах співдружності незалежних держав, співвітчизників, які проживають за кордоном, та міжнародного гуманітарного співробітництва”, – ідеться в документі.

Поклонська стверджує, що указ про її відставку підписали у зв’язку з її переходом на іншу роботу, пишуть російські ЗМІ. Поклонську призначили заступником голови Россотрудничества 2 лютого цьогоріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголошується сафарі – зрадницю Поклонську бачили на Херсонщині

У нещодавньому інтерв’ю вона заявила, що літера Z “символізує трагедію та горе як для Росії, так і для України”, бо “гинуть солдати”.

Пізніше в соцмережах Поклонська закликала “до добра, співчуття та можливості мислити самостійно, не колективно”. Також вона зазначила, що небезпечно сліпо поклонятися будь-яким символам.

У “парламенті” окупованого Криму обурилися такими заявами Поклонської та пригрозили позбавити її всіх нагород.

Наталія Поклонська – колишня “генпрокурорка” захопленого Росією Криму та депутатка Держдуми РФ. Україна розшукує її за державну зраду.

У жовтні торік Поклонську призначили послом Росії у Кабо-Верде. Указ видав Володимир Путін.

Пізніше Поклонська скасувала плани щодо вступу на посаду посла в Кабо-Верде. Причиною назвала “особисті обставини”.