Окупанти штурмували два села на Харківщині. Мають частковий успіх – Генштаб

Російські загарбники вели штурмові дії у напрямку сіл Тернова Ізбицьке Харківської області.

Мають частковий успіх. Закріпилися на північній околиці напрямку, повідомив Генштаб збройних сил України вранці 13 червня.

“На Харківському напрямку підрозділи ворога продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні позиційної оборони та недопущенні подальшого просування наших військ до Державного кордону України”, – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни провалили штурм на Харківщині

З цією метою противник дистанційно замінував можливі шляхи висування наших підрозділів у районі Петрівки. Це за 20 км на схід від Старого Салтова. Також проводив повітряну розвідку безпілотником у районі Шестакового, за даними Генштабу.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках без суттєвих змін.

“На останньому російські окупанти обстріляли з артилерії та мінометів позиції Сил оборони у районі Хрінівки Чернігівської області”, – підсумувало командування.

За 11 червня обстрілів зазнав Шевченківський район Харкова. Постраждалих немає По області окупанти обстрілювали Харківський район, зокрема Малоданилівську громаду, Чугуївський, Ізюмський райони. У результаті виникали пожежі в приватних будинках, нежитлових приміщеннях і лісосмугах, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.